Proizvodnja radio i televizijskih programa

Kompletna ponuda od ideje do realizacije svih vrsta reklama, reportaža, emisija i multimedije

thumbnail Imamo vlastiti studio za radio i tv produkciju. Nudimo kompletnu uslugu izrade radio i televizijskih reklama, reportaža i emisija te njihovo emitiranje na svim hrvatskim medijima po povoljnim cjenama. Vršimo studijsko i terensko snimanje audio i video opremom sa više kamera. Specijalizirani smo za snimanje priredbi i manifestacija. Imamo veliko iskustvo u montaži, sinhronizaciji i kompletnoj postprodukciji audio i video materijala. Izrađujemo animacije, televizijske telope, industrijske i promotivne filmove i DVD prezentacije. Nudimo DVD authoring, umnožavanje i presnimavanje svih vrsta medija, digitalnu obradu i transfer raznih video/audio formata "iz medija u medij". Vaše vrijedne VHS snimke prebacujemo na DVD medij. Preko nas možete naručiti snimanje TV/radio programa i media clipping. Izrađujemo animacije, bannere i video clipove za internet. Također vam nudimo mogućnost najma audio-video opreme uz dostavu, montažu i tehničku podršku za vrijeme trajanja najma.

ImageRačunalne usluge za privatne, male i srednje korisnike. Savjeti, dijagnostika problema, popravci, antivirusna zaštita, računalne mreže, savjeti i nabavka programa, računala i opreme. »»

ImageMarketing usluge Oglašavanje i zakup medija, izrada medija planova, sponzorstva, grafički dizajn i tisak promotivnih materijala, internet marketing i event management. »»

ImageZa tvrtku Eques Negotium koja ima zastupstvo za niz renomiranih modnih marki među kojima je i GURU, organiziramo niz promotivnih aktivnosti, zakup medija, odnose s javnošću i računalne usluge.