Marketing, oglašavanje, zakup medija,

Kreiramo marketinške planove u skladu sa stvarnim poslovnim potrebama klijenata

thumbnail Pružamo širok izbor marketinških usluga. Od oglašavanja, zakupa medija, izrade medija planova i sponzorskih paketa, grafičkog dizajna i tiska promotivnih materijala, izrade radio i TV reklama i emisija, do odnosa s javnošću i event managamenta, te web dizajna i internet promocije. Kombinacijom ovih usluga osmišljavamo optimalna marketinška rješenja za različite potrebe naših korisnika. U svom radu korak po korak radimo na izgradnji imidža i promociji brenda. Cilj nam je raditi dugoročno za pouzdane klijente kojima možemo posvetiti primjerenu pažnju i biti im kao partner u ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva. Primjenjujući načela integriteta i poštenja imamo samopouzdanje, mudrost i sposobnost da pronađemo i iskoristimo prilike koje nam se nude. Vjerujemo da naše sposobnosti, znanje i iskustvo u tom području mogu unaprijediti i vaše poslovanje. Javite nam se i saznajte kako Vašem poslu možemo ostvariti dodatnu vrijednost.

ImageRačunalne usluge za privatne, male i srednje korisnike. Savjeti, dijagnostika problema, popravci, antivirusna zaštita, računalne mreže, savjeti i nabavka programa, računala i opreme. »»

ImageZa tvrtku Eques Negotium koja ima zastupstvo za niz renomiranih modnih marki među kojima je i GURU, organiziramo niz promotivnih aktivnosti, zakup medija, odnose s javnošću i računalne usluge.

ImageIzrada reklama Snimanje i izrada radio i televizijskih reklama, reportaža i emisija, telopa, promotivnih filmova, DVD prezentacija, animacija, bannera i video clipova za internet. »»