Kongresi i poslovni skupovi

Organizacija, logistika, smještaj, tehnika, popratni programi

thumbnail Mi smo dinamičan i fleksibilan tim spreman na brze i pozitivne reakcije za sve Vaše potrebe. Organizirati kongres ili konferenciju je bez sumnje napor, ali nikada ne zaboravite da to ipak treba biti putovanje u kojem ćete uživati. Naša garancija za uspjeh Vašeg skupa je posvećenost kvaliteti, strateško razmišljanje i kreativna snaga koju imamo. Našom stručnošću u rješavanju raznih nepredvidljivih situacija prilikom ovakvih događaja osvojit ćemo Vaše potpuno povjerenje. Iskustvo nam pomaže predvidjeti situacije i potencijalne poteškoće nudeći najbolja rješenja. Ne nudimo samo visoki standard usluga nego i onaj kritični dodatni napor kada Vam je to zaista potrebno. U svakoj situaciji mi smo vedri i prijazni, a suradnja s nama je užitak i zadovoljstvo. Iskoristite prednosti našeg iskustva i kreativnosti kako bi Vaš skup dobio dodatnu vrijednost. Smatrajte nas dijelom Vašeg tima jer tu smo da Vas oslobodimo napora i stresa pomažući Vam na svakom koraku kako bi organizacija Vašeg skupa bila u potpunosti uspješna. Lista naših usluga ...

ImageRačunalne usluge za privatne, male i srednje korisnike. Savjeti, dijagnostika problema, popravci, antivirusna zaštita, računalne mreže, savjeti i nabavka programa, računala i opreme. »»

ImageMarketing usluge Oglašavanje i zakup medija, izrada medija planova, sponzorstva, grafički dizajn i tisak promotivnih materijala, internet marketing i event management. »»

ImageIzrada reklama Snimanje i izrada radio i televizijskih reklama, reportaža i emisija, telopa, promotivnih filmova, DVD prezentacija, animacija, bannera i video clipova za internet. »»