Web dizajn studio i internet marketing

Izrada profesionalnih web stranica, optimizacija, internet marketing i oglašavanje

thumbnail Kvalitetan, originalan i prepoznatljiv web dizajn suvremena je marketinška potreba. Dobre internet stranice udahnuti će novi život Vašem poslovanju. Profesionalni dizajn internet stranice omogućava jednostavan pregled i brzo pronalaženje sadržaja. Vaš prvi cilj je da Vaša poruka stigne do ciljane grupacije. Stoga stranice trebaju biti vizualno dopadljive i bogate sadržajem te istovremeno da se mogu lako učitavati i jednostavno pretraživati. Internet marketing plan alat je kojim analiziramo tržište i konkurenciju, definiraamo ciljeve promocije na internetu, ključne riječi i pojmove za web tražilice. Na osnovu toga se provodi razvoj stranica i optimizacija, prijava u pretraživače i web direktorije, razmjena linkova te ostali vidovi promocije i oglašavanja na internetu. Sve ovo uz izmjene i dopune sadržaja te kvalitetno održavanje vaših web stranica postepeno dovodi do najviše moguće pozicije na pretraživačima. Ako se tek odlučujete na izradu web stranica ili planirate redizajn posotjećih svakako nas kontaktirajte i zatražite naš savjet.

ImageRačunalne usluge za privatne, male i srednje korisnike. Savjeti, dijagnostika problema, popravci, antivirusna zaštita, računalne mreže, savjeti i nabavka programa, računala i opreme. »»

ImageMarketing usluge Oglašavanje i zakup medija, izrada medija planova, sponzorstva, grafički dizajn i tisak promotivnih materijala, internet marketing i event management. »»

ImageIzrada reklama Snimanje i izrada radio i televizijskih reklama, reportaža i emisija, telopa, promotivnih filmova, DVD prezentacija, animacija, bannera i video clipova za internet. »»